RC Racebaan huren op locatie

Een RC Racebaan boeken bij Minirace Events ?

Wij bieden professionele RC-racebanen in alle soorten en maten. Op iedere locatie bouwen we een racebaan op maat en met de innovatieve  technologie van de Kyosho racecars bieden wij een ongeëvenaarde ervaring voor racers van alle niveaus.

Onze racebanen zorgen voor spannend entertainment! Bovendien hebben we een uitgebreide selectie van RC-auto’s die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren racers. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste auto en om u te voorzien van alle nodige informatie en instructies.

Organiseer je een teambuilding event, netwerkbeurs, opening of bedrijfsfeest, onze RC-racebanen bieden de perfecte oplossing!

Wij verhuren professionele, innovatieve
RC racebanen

minirace events

"Bij  Minirace Events beleeft iedereen gegarandeerd een geweldige tijd op en om de racebaan!"

Waarom bij Minirace Events Boeken?

Onze RC-raceauto’s zijn afkomstig van de toonaangevende innovator in RC-racen, Kyosho. We hebben een brede selectie van RC-raceauto’s en bieden racegarantie voor al onze klanten. Bovendien hebben we altijd reserve raceauto’s beschikbaar.

Bij ons kun je terecht voor races op brede circuits voor beginners en meer uitdagende circuits voor gevorderden. Ons team zorgt voor alles van begin tot eind.

Alle coureurs krijgen uitleg, tips en trucks van ons enthousiaste team!

Onze RC-raceauto’s zijn een blikvanger op ieder evenement: ze zorgen voor veel racefun op en om de baan.We hebben ook meerdere merken beschikbaar.

 

Dwars door je bedrijf RC Racen!

Wat nemen we allemaal mee?

 

Alles inclusief:

 • 5-15 professionele RC-Raceauto’s op afstand bestuurbaar    
 • Maximaal 4 uur operationeel, meer in overleg
 • Op- en afbouw van Racebaan
 • Duurzaam event
 • Elektrisch aangedreven RC-Auto’s, geen uitstoot!
 • Herbruikbare batterijen om onbeperkt te kunnen racen
 • 5 RC Race Controllers
 • Enthousiaste instructeurs
 • Monteurs/begeleiding op de baan
 • Met complete uitleg bediening RC-Auto
 • Baanmateriaal
 • Race aankleding
 • Afmeting circuit in overleg
 • Met spelelement mogelijk!
 • Racevlaggen en banden
 • Racetent met Color Laser Light
 • Original RC Racecircuit Kyosho 
De RC-Auto’s kunnen zowel binnen als buiten racen. Beide op een geasfalteerde en gladde ondergrond. Bij regen moeten we naar binnen in verband met elektrische compartimenten. Andere wensen? Er is altijd plaats voor overleg!
 
Upgrade; 
Tijdrondesysteem en een prijsuitreiking met RC Racecar voor de winnaar. 
De RC Raceauto’s met uw eigen logo over het circuit heen racen of met jullie eigen merk racen? Mail voor meer informatie!

Why RC Racen

Racebaan op locatie

About RC Racen

RC RACEBAAN KEUZE PAKKETTEN

Minirace events the stig

WHO BEATS 
THE STIG

The Stig is een mysterieus personage uit het Britse televisieprogramma van de BBC, Top Gear

Maak je Evenement nog leuker!

Waarom huur je een RC Racebaan bij Minirace Events?

Op zoek naar een unieke en spannende activiteit om op uw eigen locatie te organiseren, die uw team op scherp zet en klaarmaakt om te concurreren? Dan is onze ouderwetse Formule 1-race met op afstand bestuurbare auto’s en tijdregistratie tot op de honderdste van een seconde een geweldige optie! Maximaal 15-20 deelnemers kunnen tegelijkertijd racen op onze Miniracebaan, terwijl alle rondetijden op een groot rondetijdbord worden weergegeven en het grote monitor scherm laat zien wie er strijdt om de top plek. Kleine groepen kunnen genieten van een echte Formule 1-race, terwijl grotere groepen meerdere keren kunnen racen om de snelste tijd te vestigen. Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar voor een spannende uitdaging met onze Formule 1-race!

Racebaan op locatie
Racebaan op locatie

Wie zet die snelste tijd neer en pakt P1?

Ben je op zoek naar een spannende activiteit voor uw volgende evenement? Zoek niet verder dan Minirace Events! Onze professionele RC-raceauto’s van Kyosho worden gereden op een top circuit, gebouwd op locatie met een Race tent, Race aankleding, Vlaggen en zelfs een laptime Systeem indien gewenst.

Onze RC-racebaan is geschikt voor groepen van alle groottes en leeftijden, dus of u jong of oud bent, groot of klein, Minirace Events zorgt voor race entertainment. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de eindeloze mogelijkheden voor uw volgende evenement!

Racebaan op locatie
Racebaan op locatie

Its not a race, it's a game!

Professioneel

Groot of klein event, Minirace.nl staat al jaren op P1 en is daarom geschikt voor iedere event.

Veiligheid, altijd centraal

Duidelijk instructies, waarmee iedereen veilig kan rijden.

Duurzaam

Onze RC-Auto's zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor is er geen uitstoot en geluid.

Upgrade Pakket Special brand Racecars

Event specialiseren?

Zijn jullie op zoek naar een fantastische manier om jullie evenement onvergetelijk te maken? Dan hebben wij precies wat jullie nodig hebben!

Wij bieden exclusieve RC racecars in verschillende automerken. Maar dat is nog niet alles: we kunnen deze racewagens ook aanpassen aan jullie wensen en behoeften, zodat jullie een persoonlijke touch kunnen geven aan jullie evenement.

En als jullie niet zeker zijn welk automerk het beste bij jullie past, dan staan onze deskundige medewerkers altijd voor jullie klaar om advies te geven. Aarzel dus niet en vraag snel meer informatie aan. Wij helpen jullie graag om van jullie evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

 • enkele voorbeelden ➡️ ander merk? Mail voor info!

 

Automerken upgrade pakket

Waarom de succesvolle Enzo Ferrari RC Racebanen op zijn events huurde...

Interessant voor HRM Managers, Eventmanagers, Directie, PV, Organisatie, Marketeers, Accountmanagers

Aan het begin van de 20e eeuw was er een man met een passie voor racen als geen ander. Zijn naam was Enzo Ferrari en hij was vastbesloten de grenzen van snelheid en precisie te verleggen op manieren die niemand ooit eerder had gezien. Enzo was niet tevreden met simpelweg racen met auto’s op traditionele circuits; hij wilde buiten de gebaande paden denken en een nieuw soort race-ervaring creëren die de vaardigheden van de coureurs echt op de proef zou stellen.

Zo ontstond het idee van Racen met afstandsbediening (RC). Enzo organiseerde een evenement waarbij deelnemers strijden om de snelste rondetijden te behalen met behulp van miniatuurauto’s die ze op afstand bestuurden. Dit concept was destijds revolutionair, omdat het andere vaardigheden vereiste dan bij traditioneel racen. Deelnemers moesten beschikken over scherpe reflexen, uitstekende hand-oogcoördinatie en het vermogen om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen om de cursus met succes te kunnen volgen.

RC-racen won snel aan populariteit, omdat mensen zich aangetrokken voelden tot de uitdaging van het manoeuvreren van deze snelle miniatuurvoertuigen over het circuit. Wat begon als een uniek en onconventioneel idee werd al snel een spannende sport die de harten van velen veroverde.

De sleutel tot succes bij RC-racen ging niet alleen over snelheid, maar ook over strategie en precisie. Coureurs moesten hun bewegingen zorgvuldig plannen, anticiperen op de acties van hun tegenstanders en hun strategie ter plekke aanpassen. Het was een echte test van vaardigheid en vastberadenheid, en alleen degenen die bereid waren hun grenzen te verleggen, konden de overwinning behalen.

Enzo Ferrari’s innovatieve benadering van racen bracht niet alleen een revolutie teweeg in de sport, maar inspireerde ook talloze individuen om buiten de gebaande paden te denken en zichzelf op nieuwe en innovatieve manieren uit te dagen. Door het onbekende te omarmen en de grenzen van wat mogelijk was te verleggen, liet Enzo zien dat ware grootsheid ligt in de bereidheid om risico’s te nemen, nieuwe dingen te proberen en nooit genoegen te nemen met de status quo.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke ervaring die je uitdaagt, waarom probeer je RC-racen dan niet eens? Wie weet ontdek je verborgen talent en passie. Onthoud dat de enige manier om echt te slagen is door buiten je comfortzone te stappen en je volledige potentieel te ontketenen. Geloof in jezelf, vertrouw op je capaciteiten en wees nooit bang om buiten de gebaande paden te denken. Op een honderdste nauwkeurig meet het laptime system as de racecars onder de brug door racen, durven jullie het aan?

Heeft u advies nodig of wilt mogelijkheden u? Bel nu +31634002454

Racebanen voor volwassen, trekt publiek op ieder event!

Racebaan voor kids huren? Bekijk onze elektrische RC-Racebaan!

Wie zet er de snelste tijd neer op de Racebaan voor kinderen? RC-auto’s die racen op jouw locatie. Race een Formule 1 race of Le mans en zien wie de snelste rijder is! Iedere kind wil wel met RC-Raceauto’s racen, Daarom is het geschikt voor jouw event met veel kinderen. 

Vragen ?

Bekijk onze FAQ pagina voor vragen. Hier geven wij antwoord op de veel gestelde vragen? 

Scroll naar boven