How we started

Minirace.nl since 2005

Over ons

In 2005.. de eerste Tesla reed nog niet toen Frank Van Der Sluijs van Minirace Events de eerste elektrisch aangedreven kinderkarts ontwikkelde samen met Frank Eglem. Frank Eglem die ooit Michael Schumacher versloeg in de karts! Frank Van Der Sluijs, Frank Eglem en E-traction tekende, bedachten en ontwikkelden een concept zodat men duurzaam kon karten op iedere locatie. Zowel in-als outoor doordat er geracet kon worden zonder uitlaatgassen. Zo werd als eerste de kinderkartbaan geboren en voegde we er al snel RC Racebanen (op afstand bestuurbare auto’s) en Fun Drift Kartbanen voor volwassenen aan toe. 

” De vraag werd met het jaar groter omdat duurzaam, eco en groene energie ineens trending topics waren. Maar niet zo topic als toen Max Verstappen in de Formule 1 ging racen.  Het kan niet op voor Nederland!”

Foto 2007; Frank met zijn dochter in de Kinderkarts 

It's not a Race, it's a Game!

Frank van der Sluijs - Eigenaar en oprichter Minirace Events

Het mooiste aan ons bedrijf vind Frank dat hij bij de grootste, de kleinste en alle bedrijven daar tussenin in zowel Nederland als België is geweest. Ieder event heeft zijn eigen charme.

Soms racen we in een werkplaats van een autobedrijf, in groot magazijn van een internet store of op het plein van een klein dorpje die Nederland rijk is!

Het allereerste event was tijdens de ELE Rally! Waar hij nu met een lach op zijn gezicht aan terug denkt gezien de grootte van de accu’s, de enorm lange laadtijd en werk wat je had op dat moment. Vaak stond hij midden in de nacht alles opnieuw te laden om de volgende dag goed te kunnen draaien! 

” De wens van de klant staat voor ons op P1, al het andere is bijzaak. De eigenaar beantwoord zelf alle vragen wat zorgt voor duidelijkheid. Ieder event een succes, is waar we iedere dag naar streven!”

Foto 2022; Frank met zijn zoon tijdens een RC Race car clinque.

De wens van de klant staat bij ons op P1.

Frank van der Sluijs - Eigenaar en oprichter Minirace Events

Scroll naar boven