Karten is Vet, Driften is Vetter!

Karten is Vet, Driften is Vetter!

Kartbaan met Benzinekarts of Electrische karts?

Maak een weloverwogen keuze tussen het rijden van benzinekarts, waarbij je het ronkende geluid van de motor voelt en de geur van benzine ruikt, óf elektrische karts, waarbij je geruisloos en driftend door de bochten racet en geniet moderne drift technologie. Beide opties zorgen voor adrenaline, kies wat bij jullie event past!

kartbaan huren

De 5 stappen;

Waarom kies je voor de Fun Kartbaan van Minirace Events?

Fun karten is een spannende en innovatieve manier om te racen. Met het gepatenteerde driftsysteem, dat bekend staat om zijn flexibele driftprestaties, kun je met deze elektrische racemachines helemaal om je as heen draaien en ongelooflijke drifts maken. Ons enthousiaste team zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, van opbouw tot afbouw en alles daartussenin. Elk lid van ons team zal uitleg geven en we zullen de coureurs gedurende het hele evenement afwisselen, zodat u volledig van uw ervaring kunt genieten zonder ergens aan te hoeven denken!

kartbaan huren

Share:

More Posts

Send Us A Message

Karten is vet, Driften is Vetter!

Waar hobby’s zijn, zij wij er die het net allemaal even iets anders aanpakken. Zo ook met karten! Verkleed als Mario en Luigi door de straten racen is natuurlijk erg grappig en ijskarten is super gaaf. Maar weet je wat nog veel gaver is??

Onze nieuwe Fun-Karts met de toepasselijke bijnaam “Crazy Kart”. Deze Fun-Kart halen een snelheid van 20 km/u. Je kunt hem als een gewone kart rijden, maar het wordt pas echt leuk en uitdagend als je de rode hendel omhoog haalt. Hiermee zal je gaan driften door de bochten ter gelijke tijd moet je blijven sturen en gassen. De elektrische motor dat voor de aandrijving zorgt zit recht boven het stuurwiel, dit wiel kan 360 graden draaien. Dit leidt dan tot epische drifts door de bochten en om de tonnen! Ken Block zal er jaloers op zijn!!

Scroll naar boven