Karten op de vakbeurs, snel netwerken!

Beurs entertainment!

Netwerken kan gewoon tijdens dat deze karts over de baan heen driften. Ze zijn geruisloos, electrisch aangedreven en toch kun je er mee driften als een coureur!

Afgelopen week was Minirace Events geboekt door Easyfairs Nederland in de evenementenhal te Gorinchem! Autoprof,  dé vakbeurs voor de automotive aftersales branche, had 31 januari t/m 2 februari 2022 hun beursdagen! Deze Beurs biedt een geweldige gelegenheid om te netwerken, nieuwe producten te ontdekken en te genieten van een breed scala aan demonstraties en vele interactieve mogelijkheden. 

Een van de hoogtepunten van het evenement was de kartbaan, waar bezoekers de kans kregen om het tegen elkaar op te nemen en te genieten van de sensatie van het driftend door de bochten racen. De karts zijn speciaal ontworpen voor maximale drift prestaties en zijn uitgerust met de laatste technologieën. Duurzaam, volledig elektrisch aangedreven én ze zijn geruisloos waardoor er flink genetwerkt kon worden op en rondom het circuit. Of je nu een professionele coureur bent of je hebt nog nooit van deze Crazy karts gehoord, deze innovatie manier van fun karten laat iedere coureur glijden en schuiven! Voorwaarts, zijwaarts of een 360 rond. Het is een geweldige manier om te leren hoe je technieken kunt toepassen en om je rijvaardigheden te verbeteren.

Naast het vermaak op de baan, biedt Minirace Events ook uitstekende race entertainment voor bedrijven en organisaties. Bedrijven kunnen de kartbaan gebruiken om teambuilding-activiteiten te organiseren, en de crazy karts bieden een geweldige manier om medewerkers te belonen voor hun harde werk en successen. Bovendien biedt het ook RC Racebanen met op afstandbestuurbare auto’s die via een laptime systeem op snelste raceronde worden geklokt! 

In het kort biedt Minirace Events een unieke combinatie van vermaak waarbij de gasten bezig zijn. Door deelname aan een van de race entertainment formules kunnen er onder het racen interessante informele gesprekken ontstaan!

Groepen kunnen games tijdens het driftkarten doen. Met ballen, vlaggen of pionnen maken we voor een groep een wedstrijdje ervan.. op deze manier krijg je teambuilding binnen de club met een hoge Fun-Factor!

It’s not a race..It’s a game!

 

Minirace Events; It's not a race..it's a game!

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: