Welke Kartbaan of Racebaan huur je?

Welke Kartbaan of Racebaan huur je?

Kartbaan met Benzinekarts of Electrische karts?

Maak een weloverwogen keuze tussen het rijden van benzinekarts, waarbij je het ronkende geluid van de motor voelt en de geur van benzine ruikt, óf elektrische karts, waarbij je geruisloos en driftend door de bochten racet en geniet moderne drift technologie. Beide opties zorgen voor adrenaline, kies wat bij jullie event past!

kartbaan huren

De 5 stappen;

Waarom kies je voor de Fun Kartbaan van Minirace Events?

Fun karten is een spannende en innovatieve manier om te racen. Met het gepatenteerde driftsysteem, dat bekend staat om zijn flexibele driftprestaties, kun je met deze elektrische racemachines helemaal om je as heen draaien en ongelooflijke drifts maken. Ons enthousiaste team zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, van opbouw tot afbouw en alles daartussenin. Elk lid van ons team zal uitleg geven en we zullen de coureurs gedurende het hele evenement afwisselen, zodat u volledig van uw ervaring kunt genieten zonder ergens aan te hoeven denken!

Mercedes AMG Racebaan huren

Share:

More Posts

Send Us A Message

kartbaan huren

Kartbaan voor kinderen

Als je een event aan het organiseren bent en je bent op zoek naar een Kartbaan of RC Racebaan op locatie zou je zomaar op onze website terecht kunnen komen. Wij verhuren hoog kwalitatieve en duurzame banen. Al meer dan 10 jaar racen we heel Nederland en België door met onze innovatieve Kartbaan en Racebaan. Kinderkartbaan huren12 jaar geleden zijn we begonnen samen met Frank Eglem van Eglem Karts om kinderkarts te ontwikkelen en op Nederlandse bodem te produceren die volledig electrisch racen. Dat was in die tijd nog wel een dingetje en ver het E-tijdperk vooruit. We waren allemaal nog ingesteld op benzinekarts en om de E-kinderkarts te ontwikkelen was enorm prijzig, de markt was er simpelweg nog niet op ingesteld. Desondanks werden we direct al op veel events geboekt waar men geen karts met uitlaatgassen mocht laten racen. Dus hebben we flink aan de weg getimmerd en zijn we verder gegaan met ons bedrijf veelzijdiger te maken. Zo konden bedrijven met een leuke bedrijfshal eraan of winkelcentrums al hun jonge gasten kennnis laten maken met de kartwereld! En zo was er een kinderkartbaan voor de jonge coureurs op veel events!

Pitstoprace voor kinderen

Ook kunnen de kids zelf aan de slag met banden verwisselen wat erg vaak geboekt wordt samen met de kinderkartbaan. De instructeur klokt de tijden en aan het einde van het event weten we wie het snelste banden verwisseld! De pitstoprace voor kids is super om te boeken.

 

pitstoprace kinderensnelste rondetijdenPitstoprace kids

RC (Radiografisch Bestuurbaar) Racebaan huren

Na een aantal jaren kwamen er RC Racebanen bij. Hiervoor hadden nauw contact met Kyosho die wereldleider Radiografisch Bestuurbare Raceauto’s zijn. Ook hun laten alle auto’s electrisch rijden dus dat was een goede toevoeging bij onze kartbaan voor kinderen. Zo gingen we op pad met merken als Porsche, Mercedes, Fiat, Honda, MC Laren of Ferrari.

racebaan hurenPorsche racebaan hurenracebaan huren

De techniek die nodig is om met deze auto’s te racen is voor volwassenen echt een uitdaging. Het valt nog niet mee om je raceauto op afstand te besturen in een circuit. Vandaar dat we ook andere RC Racebanen hebben voor Volwassen dan voor Kinderen. Voor kinderen maken we een makkelijke baan, zodat ze echt fun hebben. Volwassenen krijgen echt technische instrcuties en gaan ook de RC Raceauto zelf afstellen om sneller te gaan op de lange stukken of juist afstellen op beter bochtenwerk!

Waarom Minirace? Wij werken met hoog kwalitatieve electrische raceproducten en bij ons is 100% kwaliteit het uitgangspunt. Als er al ooit iets kapot zou gaan, hebben we altijd reserve spullen bij ons!

Spannend we wilden nog een kart toevoegen!

Ondertussen wilden we nog graag iets toevoegen, het moest iets worden wat voor volwassen écht leuk zou zijn maar het thema moest wel racen bijven. We hadden ze al een paar keer gezien in Amerika en ook bij de Formule 1 teams werd er met deze karts vaak “gek gedaan”. Louis Hamilton en Nico Rosberg deden er twee jaar geleden al gekke dingen mee, Max Verstappen en Daniel Ricciardo hebben er vorig nog een commercial mee gemaakt. We hebben het over de razend populaire;

kartbaan huren

FUN KARTS VOOR VOLWASSEN!

Aangezien we zelf pubers in huis hebben konden we eerst even testen of het ook echt zo leuk is als we denken. Ze zijn er niet meer uit te halen. Dat het voor volwassenen lachen is dat wisten we al, maar ook jong volwassenen vanaf 16 jaar zijn laaiend enthousiast! Met deze race machines heb je door het gepatenteerde driftsysteem de volledige controle over je drifts, spins en bochten als je de drifthendel omhoog trekt. Met de Fun Kart van  kun je racen, spinnen en driften als een echte pro stuntracer. Je kunt een parcours door je kantoor of bedrijf maken of als promtie in je winkel of event! Eenmaal erin is nooit meer eruit.

kartbaan huren

Scroll naar boven