Game Options RC-Racebaan

Formule 1 race

Wie kan er de snelste rondetijden blijven rijden op ons fantastische circuit? Met jullie coureurs gaan we eerst een uitgebreide training volgen, gevolgd door een spannende kwalificatie en uiteindelijk de F1-race zelf. Terwijl de auto’s onder de brug door razen, meet ons laptime systeem op de honderdste seconde nauwkeurig de rondetijden.

Het scorebord wordt continu bijgehouden zodat je altijd op de hoogte bent van wie er aan kop gaat. En aan het einde van de dag is er natuurlijk een fantastische prijsuitreiking voor de winnaar van deze unieke dag. Deze activiteit is geschikt voor groepen tot ongeveer 30 personen.

Le Mans Race

Welk team kan er het beste racen met de auto’s tijdens deze spannende “Le Mans Race”? Elk team begint met een verplichte vrije training en daarna gaan ze de strijd aan om zich te kwalificeren voor een plek op de startgrid. Maar de wedstrijd is nog niet voorbij, want de teamgenoten zullen elkaar afwisselen in de pitstraat en blijven rijden totdat het hele team heeft gereden!

Na afloop van de race is er een prijsuitreiking waar de drie beste teams zullen worden geëerd en feest zullen vieren op het podium. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, dit race-evenement is perfect voor iedereen die van RC Racen houdt!

Racebaan op locatie

Fastest Driver

Wie kan er de snelste ronde rijden? Het antwoord op die vraag krijg je bij ons met ons innovatieve “laptime” systeem. Hiermee meten wij nauwkeurig wie de snelste ronde rijdt en wordt er live bijgehouden wie er aan kop ligt via ons Top Gear Laptime board.

Uiteindelijk zal de snelste coureur beloond worden met een prijs tijdens de prijsuitreiking aan het einde van de dag of sommige events ieder uur. Iedere coureur kan hier aan deelnemen, wat dit perfect maakt voor grotere events!

Kortom, als je op zoek bent naar een spannende uitdaging en een kans om je race-vaardigheden te testen, is ons laptime systeem de perfecte keuze. Doe mee en ontdek wie de snelste coureur van de dag is!

the stig;

Beat the Stig

WHO BEATs
THE STIG

Een groot evenement? veel enthousiaste coureurs? Boek dan “The Stig” erbij.
Boek The Stig voor jouw volgende evenement en daag jouw coureurs uit om zijn tijd te verslaan!
The Stig gaat een tijd neerzetten, en nu zijn wij heel benieuwd of de coureurs die tijd gaan verslaan!
* The Stig is een mysterieuze coureur die aan het begin van het event een tijd neer zal zetten met de RC Racecars die gepubliceerd word op het laptimeboard

* The stig zal af en toe mee racen om de ideale lijn op het circuit te laten zien

* The Stig zal het publiek enthousiast maken deel te nemen!
Interesse? Neem contact met ons op om The Stig te boeken voor jouw evenement!

Prijsuitreiking?

Gepersonaliseerde Mini-velg ø25cm

Pirelli sleutelhangers

Minirace Events

Onze RC-Racebaan pakketen

Heeft u advies nodig of wilt mogelijkheden u? Bel nu +31634002454

Vragen ?

Bekijk onze FAQ pagina voor vragen. Hier geven wij antwoord op de veel gestelde vragen? 

Scroll naar boven