BEURSBEZOEKERS ENTERTAINEN?

UNIEKE FULL ELECTRIC KARTBAAN EN RACEBAAN VERHUUR

Jullie als beursorganisatoren willen natuurlijk graag iets spectaculairs bieden aan jullie bezoekers. Iets wat ze niet snel zullen vergeten en waar ze veel plezier aan beleven. Tijdens het grote aanbod aan activiteiten en stands kan het ook zeker geen kwaad om af en toe even een moment van ontspanning te hebben. Het is dan ook belangrijk om te zorgen voor een unieke ervaring die jullie bezoekers nog lang bij zal blijven! 

Het is dan ook belangrijk om te zorgen voor een unieke ervaring die jullie bezoekers nog lang bij zal blijven! Wat denk je van een Full Electric Fun Kartbaan of een RC Racebaan huren? Dit zijn niet alleen originele attracties die opvallen tussen de andere stands, maar die bovendien voor de nodige dosis plezier en adrenaline zorgen. Gegarandeerd dat jullie bezoekers hier nog lang over zullen napraten!

racebaan-huren-bedrijfsfeest-minirace-events

RC Racebaan huren op jullie beurs

TREK BEZOEKERS 

 
 
nodige dosis plezier!
 
 

SAMEN RACEN VERBIND

 
 
TACTIEK BESPREKEN OVER DE IDEALE LIJN 
 
 

BRUISENDE BEURZEN

 
 
INFORMELE GESPREKKEN TIJDENS RACEN 

EYE CATCHER OP DE BEURS

 
 
GEEF BEZOEKERS EEN UNIEKE ERVARING
 
 

LAAT “THE STIG” BEZOEKERS AANTREKKEN

 
 

INFORMELE KLANTENBINDING

 
 
PROMOTIECAMPAGNE
 
 

BEURSENTERTAINMENT

 
 

WHO BEATS THE STIG?

Beat the Stig

Upgrade je event en boek the Stig!

The stig zorgt voor vermaak op de beurs! Bezoekers worden uitgenodigd om hun skills op het circuit te laten zien!

"tHE STIG" ZET EEN TIJD NEER OP DE RC RACEBAAN, WIE VAN DE BEURSBEZOEKERS IS SNELLER?

INDOOR RACEN IS MOGELIJK MET AL ONZE RACE CONCEPTEN!

RACEN OP EEN HONDERSTE VAN EEN SECONDE? ALLE BEZOEKERS  UITDAGEN WIE DE SNELSTE RONDETIJD VAN JULLIE BEURS NEERZET?

Gek op snelheid en driften? Next leven karten, Hoge Fun-Factor, Small, Medium of Large Kartbaan. Driften met elektrische Fun Karts op jouw locatie. 

Wie zet er de snelste tijd neer op de RC-Racebaan? RC-auto’s die racen op jouw locatie. Race een Formule 1 race of Le mans en zien wie de snelste rijder is! Logo van jouw bedrijf op de auto zien schitteren tijdens de race? 

Heeft u advies nodig of de mogelijkheden voor uw locatie bespreken? Bel nu +31634002454

BEZOEKERS ENTERTAINEN OP DE BEURS

kartbaan huren

FUN KARTEN, voor heel veel fun met hoofdletters!

Ontdek de Fun Karts! Deze elektrisch aangedreven karts maken gebruik van een innovatief driftsysteem, waardoor ze om hun as kunnen draaien en een nieuwe dimensie geven aan karten. Het unieke kenmerk van deze karts heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe soort racebaan waar behendigheid, techniek en belevenis samenkomen voor de ultieme race-ervaring.

Bij Fun Karts draait alles om snelheid, wendbaarheid en vooral plezier. Ons concept combineert slimme techniek, perfecte controle en een dosis adrenaline voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een ervaren racer bent of nog nooit hebt gekart, Fun Karts biedt plezier voor iedereen! Onze karts zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en geleverd met voldoende vermogen om de baan te domineren.

Onze ongeëvenaarde racemogelijkheden zijn geschikt voor bruisende beurzen waar men wat fun toe wil voegen!! Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog deze kartbaan voor jullie beurs en ervaar de Fun Karts sensatie!

Vragen ?

Bekijk onze FAQ pagina voor vragen. Hier geven wij antwoord op de veel gestelde vragen? 

Scroll naar boven