BEAT THE STIG!

The Stig is een mysterieus personage uit het Britse televisieprogramma van de BBC, Top Gear

Nieuw bij Minirace Events 🚀;
Who beats The Stig?

 

The Stig 🏆, de mysterieuze testcoureur van het Engelse autoprogramma Top Gear, staat bekend om zijn ongeëvenaarde vaardigheden op het racecircuit. Zijn vermogen om de ideale lijn te volgen en razendsnelle rondetijden neer te zetten heeft hem legendarisch gemaakt onder autoliefhebbers over de hele wereld.

Tijdens een groot evenement georganiseerd door 200 Belgische Toyota Dealers 🏎, waarbij onze RC Racebaan aanwezig was met gepersonaliseerde Toyota Supra RC Racecars, liet The Stig zien wat het betekent om een echte professional te zijn. Met zijn vlekkeloze techniek en precisie stuurde hij zijn auto over het circuit en zette een tijd neer die tot op een honderdste van een seconde werd gemeten. Hij zette een razendsnelle tijd neer, en de uitdaging was voor alle Toyota medewerkers, die tijd te verslaan! 🏆

WAT DOET THE STIG VOOR JULLIE EVENT? Tijdens het evenement nodigt hij klanten, bezoekers en gasten uit om hun eigen rondetijden neer te zetten en daagde hen uit om hun vaardigheden te testen tegen de zijne. Natuurlijk geef hij ook tips en trucs voor de ideale lijn!

THE STIG HUREN BIJ DE RC RACEBAAN

Beat the Stig

The Stig huren bij de Fun Kartbaan

Kartbaan huren | Minirace Events

LAAT THE STIG HET EVENT BRUISEND MAKEN!

Dat the Stig heel handig met de deze Fun kart is daar twijfel je vast niet aan. De Fun Karts zijn elektrische karts die om hun as kunnen draaien door een ingenieus driftsysteem. Het draait (letterlijk!) niet om het snelste rondje rijden, maar het gaat over behendigheid, techniek en beleving. Driften, 360 graden rond, het is echt lol met z’n allen op de baan. Onze karts zijn elektrisch, waarmee duurzaam en geen uitstoot. 

The Stig kan laten zien, hoe je een 360 rondje kunt maken, hoe je de driebar gebruikt om te kunnen driften en hoe je zoveel mogelijk “fun” uit deze kart kunt halen. 

Natuurlijk geeft hij ook even een showtje als je hem daarom vraagt!

Heeft u advies nodig of wilt mogelijkheden u? Bel nu +31634002454

Scroll naar boven