Events

RC-RaceBaan – KinderKartBaan – PitstopRace
E-kartbaan kids
MiniRace Events heeft na jarenlang ervaring opgedaan te hebben een duidelijke kijk op vraag en aanbod. U kunt daarom bij ons terecht voor de meest unieke race events die van begin tot eind compleet worden verzorgd en wordt uitgevoerd onder professionele begeleiding.
Wij garanderen hiermee een onvergetelijke dag. Onder onze attractieverhuur valt onder andere: E-Kinderkarten, een complete kinderkartbaan op locatie. RC Racen, voor de race lief hebben van jong tot oud. Kijk snel op één van onze pagina’s voor meer informatie over het betreffende product. Voor meer vragen kunt u natuurijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
 RC RaceBaan 
RaceBaan op locatie
Onder leiding van een instructeur RC Racing wordt er in een circuit van 7m x 4m geracet met de mooiste afstandbestuurbare bolides. Het circuit kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Met maximaal 5 personen tegelijk kan er plaats genomen worden aan het handgemaakte circuit. Er volgt een duidelijke uitleg van de afstandbediening en er worden technieken uitgelegd om je bolide
De Auto’s
zo snel mogelijk het circuit door te laten racen. Alle bolides zijn van het bekendste merk in de rc wereld; “Kyosho”.  Wij dagen iedereen een uit van jong tot oud vanaf 7 jaar.
Kinderkarten: Een unieke race ervaring voor kinderen!
Kinder karts
Kinderkarten is nog nooit zo leuk geweest. Attractieverhuur MiniRace.nl verzorgt voor u een complete kinderkartbaan met 5 echte karts voor kinderen. Een unieke ervaring voor kinderen op evenementen of op school uitjes. Geschikt voor verhuur voor evenementen, scholen etc.
KinderKartBaan
Juist voor evenementen, scholen, etc. is attractieverhuur MiniRace.nl uw partner voor verhuur van de leukste attracties. Met veel mogeijkheden op iedere locatie zorgen wij samen met u dat deze dag vlekkeloos verloopt op een professionele wijze.